dijous, 26 de gener del 2017

Tenerife - Granadilla - La Martela - 15-01-2017

A voltes a la muntanya t'has d'adaptar els canvis que venen per seguir fent activitat. A la vessant Nord el temps segueix dolent i humit fet que dificulta anar a les vies llargues amb molt liquen. Tornem a la vessant sud.

Arico ens van recomanar una zona que es diu la Martela, un barranc que malgrat les explicacions que ens varen donar va resulta difícil de trobar. Vàrem pensar que al ser diumenge trobaríem algun cotxe aparcat i ens seria fàcil de trobar el camí, però va resultar tot el contrari. Seguin les indicacions vàrem parar en un lloc on hi havia una fita i després una altra, però el resultat és que portava en un Guachiche (restaurant tipic de la zona) i vàrem que tornar en rere amb la cua entre cames.

Seguim amunt i avall i no trobem res, quan ja ho donàvem tot per perdut ho tornem a provar i aquest cop ho vàrem encertar.

Baixa al barranc ja mereix la pena, ja que un corriolet molt ben marcat amb bocins de teula ens porta fins al fons del barranc. Aquest cop estem sols i el lloc ens deixa una mica boca badats. Bona roca, bon equipament i tot molt net.


L'entrada al barranc 


Complicat de fer fotos ja que no hi ha massa llum. 


Hi ha alguna via força atlètica. 


Només sortir del barranc ja ens torna a tocar el sol. 

Aproximació: sortim del poble de granadilla direcció a Miraflor per la carretera TF 21, passem la segona entrada al pobla de Cruz de Tea, seguim i entre el quilometre 76 i 77 trobarem un munt de terra negra amuntegada al cantó esquerra de la carretera, seguiment uns 100 metres més i veurem una entrada a l'esquerra que està marcada amb dos bidons de color taronja. Hi ha un replà on podrem deixar el cotxe, des d'aquí surt un corriolet marcat amb trossos de teula que ens portarà al barranc amb uns 10 minuts.

La zona mereix la pena encara que les fotos no acompanyen.

Apa a a escalar que el mon s'acaba. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem