dijous, 24 de desembre del 2015

Xaragall del Foió - Castellar del Vallés. 6/12/2015

En el Blog d'en Jaume Planell havia vist alguna ressenya, i en el gimnàs també ens ho havíem comentat. Avui sembla que és el dia ideal, no tenim massa temps per anar lluny i no volem renunciar a fer alguna via.

Ens situem el camí de Catafalch i un cop hem fet uns 300 metres trobarem un lloc per aparcar, cal fer-ho amb cura, ja que no hi ha massa espai i cal procurar que hi pugui deixar el cotxe més gent.

Després seguim per un camí que surt a la dreta uns 100 metres més amunt (padró) que, ens porta a una casa, passem per sota i pel costat d'una font, al final surt un corriol que al cap d'uns metres hi ha alguna corda fixa per ajudar-nos. Finalment anem a l'esquerra i entrem a la zona d'escalada. 15 minuts.

Hi ha tres sectors molt ben cuidats (respectem-ho), hi ha la numeració de les vies i la dificultats penjades als arbres. La roca és un xic curiosa i penso que d'aquí un temps patinarà força.

Lloc ideal per anar amb família, dificultats moderades que permeten també iniciar-se a l'escalada.

Nosaltres vàrem fer les vies:
- Surferos i herbeces
- Akira
- Sado
- El foio.

Us deixem algunes fotos.






2 comentaris:

  1. Veig que no heu tardat a conèixer la zona, nosaltres vam començar pel sector de dalt de tot, la roca com dius, curiosa, per dir-ho d'alguna manera.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Jaume, Nosaltres vàrem fer les del mig, però tocant a la part alta i la roca no és una joia...

      Elimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem