diumenge, 27 de setembre del 2015

Montserrat - Collbató - Cam Nou Barris -Via Esther

Malgrat només tenir 3 llargs, n'hi ha un que ja justifica la via. El tercer llarg és una escalada amb una roca d'una qualitat immillorable i que et permet una escalada de dificultat però que et deixa molt bé.


 Amb una curta aproximació i en poc més de 10 minuts ens hem situat a peu de via. El dia no acompanya massa, hi hagut moments que han caigut algunes gotes.
 El primer llarg comença per una placa vertical amb passos bonics, fins arribar a una balma que passarem d'esquerra a dreta, hi ha una pressa característica que us solucionarà el pas., després trobareu una reunió, però nosaltres hem seguit uns metres fàcils fins a una olivera on hem fet una reunió molt còmode.  R1. 25 metres IVº, V+.
 El segon llarg és una placa de 15 metres assegurada amb dos parabolts. Des de la reunió sortirem per la dreta i ja veurem la primera assegurança, un xic més amunt i en un tros més dret veurem la segona assegurança, passarem aquest tram i entrarem a la reunió en un replà molt confortable.
R2 15 metres III, IV.
 La segona reunió, 
 El tercer llarg surt vertical amb un pas de Vè, i després entrem a la placa que primer és vertical i després és un xic balmada. Passos exigents, però bonics, si aneu justos de grau us pot ajudar un estrep, o podeu fer algun A0. La qualitat de la roca és un 10.
 l'Ita arribant a dalt.
R3. 40 metres. Vè, V+, 6a+ .
 Iniciant el ràpel 
l'Ita fent el ràpel. 
Descens: nosaltres hem fet un ràpel fins a la segona reunió, i des d'aquí hem anat cercar un ràpel a l'esquerra que ens ha deixat a baix. 
Apa a escalar que el mon s'acaba!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem