dissabte, 16 d’abril del 2011

Montserrat - La Campana - Via: Un tuareg a la gran ciutat - 16-04-2011

Després d'una setmana atrafegada, avui ens hem llevat tard, i en lloc d'anar lluny, hem tornat a cala Montse. El dia que vàrem anar a el Rave, ens vàrem mirar una via que hi havia a La Campana, és veia lògica, ben equipada i al matí li toca el sol, doncs avui hem anat a fer-la Per fer aquesta fotografia, haureu d'anar en direcció a la sentinella i per un tros ple de bardisses, però val la pena, ja que és l'única manera de tenir una imatge de la via.
El començament és força fi, V+, després és suavitza una mica fins a situar-nos a sota d'una balma on hi marquen 6ª, jo ho he trobat força més difícil, però està ben equipat i sempre es pot fer algun A0.
La reunió està sota mateix de la balma que després haurem de superar. Els darrers metres abans d'arribar a la reunió cal tenir cura amb la roca, ja que no és de massa qualitat.
Entrant a la primera reunió amb el Rave a segon terme.
Superant els quatre passos de Ae, després és manté vertical amb una magnifica roca fins el cim.
El Cim de l'agulla, realment és molt bonic, té una excel·lent vista sobre la Sentinella, el Gorro Frigi, i un munt d'agulles de La Plantació.
Des de d'alt, no ens podem estar de immortalitzar un cop més el Rave, llàstima que no hi hagi cap cordada en el cim.
El ràpel el farem des d'una alzina ben arrelada, no arriba als 30 metres i no presenta cap dificultat especial.
Ens ha agradat molt, especialment la segona tirada, està ben equipada,no cal portar res especial, 10 cintes i 1 estrep a una baga. No us la deixeu perdre, a part d'escalar podreu gaudir d'unes bones vistes, escoltar els ocells, i d'una immensa tranquilitat. Segur que us agradarà.

3 comentaris:

  1. Enhorabona Manel! aquesta fa temps que la vull anar a fer, es veu atractiva i ara que el dia allarga es pot combinar amb el Rave.

    ResponElimina
  2. Enhorabona, jo he fet la normal que em va agrdar força però com diu el Jaume fa bona pinta. Felicitats per l'activitat.

    ResponElimina
  3. Ei Parella, apuntarem aquesta via a la llista de pendents. Avui el Xavi em deia que tenia ganes d'anar a la plantació.
    Salut i a tibar

    ResponElimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem