diumenge, 8 d’agost del 2010

Pedraforca-Cara Nord-Via Cerdà-Pokorski -08-09-2010







Avui hem escollit la Cara Nord del Pedraforca, el dia es presenta bo, només unes boires anuncien un canvi de temps per demà, sembla que podrem gaudir d'un bon dia per escalar.





La sortida de sol, deixa la Paret Nord més bonica que mai, això ens anima, i ràpidament agafem les motxilles i ens posem a caminar. Un petit error, ens ha portat al peu de la Pany, quan nosaltres volíem entrar per baix, per la via Cerdà Vergés. Cap problema, fem les 3 tirades que ens portaran al ràpel de la cornisa que ens deixarà al començament de la Cerdà-Pokorski.








Un curt ràpel molt ben equipat ens deixarà a la cornisa, després només haurem de seguir per un cable fins un pi que marca l'inici de la via.











Els primer metres són d'una roca molt trencada i cal anar en compte, després la cosa ja canvia, hi ha alguns passos força interessants abans d'entrar a la reunió.










El segon ja es posa una mica més dret, cal equipar-lo pràcticament tot, sembla que serà la tònica de la via. Realment no recordem res del primer cop que la varem fer, han passat masses anys.










La tercera tirada diuen que és la més difícil, però a la vegada també és la més ben equipada, cal posar alguna assegurança més per anar més tranquil. Aquí podem veure en Rafel sortint de la reunió.









Ja estem a la quarta tirada, no la deixen tan difícil, però cal equipar-la bé, els tascons i els friends ens seran de gran ajuda, l'entrada de la reunió és força explosiva. En Rafel se la ha treballat molt bé.









Avui la Ita va de fotògrafa, i no es pot estar de fer aquesta fotografia tan típica del Refugi Lluís Estasen.











La 5ª tirada té uns passos de diedre molt bonics, estan assegurats i es poden reforçar una mica més.











Aquí, ja anem camí de la Pany, per anar a cercar la baixada pel coll del Gat.












Ningú és pot resistir de retratar aquestes margarites grogues.









Seguim grimpant, malgrat que és terreny fàcil val la pena seguir encordats. Podem anar fent les reunions en petits pinets que anirem trobant.

Ens ho hem passat bé tots tres, per la Ita ha estat una nova via, i per nosaltres, en Rafel i Manel, quasi que també, ja que pràticament no recordàvem res.


Porteu el següent material: un joc de tascons, friends del 0,0 al 3 i cintes llargues.
La ressenya la podeu trobar a la següent adreça:http://lanochedelloro.com/resencata/bcn_pedra2.html#

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem